Хіти тижня. Через ймовірний проросійський заколот ОПЗЖ Ярош привів у повну боєготовність підрозділи УДА

Агенти Кремля в Україні після блокування проросійських телеканалів активізували свою антидержавну діяльність, що викликає занепокоєння патріотичних сил.

Українська добровольча армія приведена в стан підвищеної бойової готовності, включаючи особовий склад і резервні сили в тилу і на Донбасі, в зв'язку з можливими спробами російських сил і ОПЗЖ здійснити антиукраїнський заколот в зв'язку з блокуванням проросійських телеканалів. Про це повідомив командир УДА Дмитро Ярош на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

Він зазначив, що добровольці готові допомогти силовим структурам країни придушити заколот проросійських сил, який можливий в зв'язку з серйозним ударом по кремлівській агентурі санкціями РНБО. "У разі спроб антидержавних формувань (ОПЗЖ і їм подібних) дестабілізувати ситуацію в державі УДА готова всіма наявними силами і засобами допомогти державним силовим структурам в придушенні антиукраїнського заколоту", - зазначив він.При цьому бойові підрозділи УДА на передовій Донбасу також переведені в стан підвищеної боєготовності у зв'язку з можливими спробами російських військових активізувати бойові дії.

Користувачі соціальних мереж в коментарях до посту відзначили, що підтримують заяву комбата про готовність чинити опір проросійському реваншу.

Зеленський знайшов відповідний момент для удару по кремлівській агентурі, оскільки зараз Москва зосереджена на ліквідації негативних наслідків після тюремного терміну опозиціонеру Олексію Навальному.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...