Хіти тижня. "Через кілька днів": Піонтковський розповів, коли Донецьк повернеться в Україну

Самі по собі окуповані території Кремлю не потрібні.

Поки президент РФ Володимир Путін живий, то Росія не прибере свої війська з території тимчасово окупованого Донбасу. Таку думку висловив російський політолог Андрій Піонтковський, зазначивши, що Кремль не збирається виконувати Мінські домовленості, передають Патріоти України.

"Москва ніколи, при живому Путіні, не віддасть контроль над кордоном і ніколи не прибере своїх військових, які контролюють все, що відбувається в "Лугандонії". Якщо всі клянуться у вірності Мінським угодам, то давайте виконаємо їх перший параграф - розведення сторін, а досвід показав, що він не реалізується, Москва завжди його зриває, тому що для неї це можливість тиску на Україну, "Лугандонія" не потрібна сама по собі, а тільки як механізм руйнування України", – пояснив він.

Піонтковський зазначив, що потрібно провести розведення сторін з міжнародними миротворцями, щоб "жоден постріл вже не лунав на лінії розмежування". "Донецьк повернеться в Україну через кілька днів після смерті Путіна, неважливо фізичної або політичної", – підкреслив політолог.

Джерело: Еспресо.ТV

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...