Хіти тижня. Червоні лінії для Путіна накреслено: Російський політик пояснив, чому масштабної атаки на Україну не буде

Росія не розпочне повномасштабну війну проти України. Соціологія показує, що росіяни, які добре ставляться до українців, не підтримають такі дії. Російський президент Володимир Путін в результаті подібного кроку може втратити популярність, а країна зазнати людських втрат. Путін вже досяг своєї мети, тому що показав світу, що є політиком, який здатний перетинати червоні лінії. Про це заявив російський опозиціонер Дмитро Гудков, передають Патріоти України.

У ефірі телеканалу Україна 24 він розповів про те, що не вірить у повномасштабний російсько-український конфлікт через внутрішньополітичну ситуацію у самій Росії і ставлення одного народу до іншого.

"Головна причина - внутрішньополітична російська. По-перше, соціологія показує, що росіяни не підтримують цю війну. Тобто громадська думка в даному випадку категорично проти війни - люди бояться війни і найголовніше – добре ставляться до України", - зазначив Гудков. За його словами, пропаганда у Росії не працює - ніхто не зрозуміє агресивних дій Москви проти України. Путін може втратити свій рейтинг, а країна зазнати людських втрат.

"Ніхто не зрозуміє, чому Путін нападає на Україну. Зовнішня політика Путіна - це завжди продовження внутрішньої. Ця війна, якщо відбудеться, відніме все, що він набрав. Він втратить популярність в країні і це насправді загрожує втратою влади - я вже не кажу про людські втрати, тому що жодної легкої війни не буде", - вважає політик.

Також він додав, що Путін вже досяг своєї мети, оскільки продемонстрував свою здатність переходити червону межу. "Зверніть увагу, що Путін очолює топ світових новин... Весь світ обговорює - чи нападе Росія, чи ні. Тобто Путін довів усім, що він – той самий політик, який може перейти будь-які червоні лінії", - підкреслив Дмитро Гудков.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...