Хіти тижня. Четвертий рейх хайпує: Путін в Ізраїлі поставив в один ряд антисемітизм та русофобію

При цьому російський голова не став уточнювати, в чому саме полягає русофобія.

Президент РФ Володимир Путін під час відкриття пам’ятника “Свічка пам’яті”, присвяченого героям оборони Ленінграда, поставив в один ряд антисемітизм та русофобію, передають Патріоти України з посиланням на BBC.

Путін заявив, що в Ізраїлі живуть майже 1,3 тисячі учасників блокади і тут поважають героїв. “Тут, як і в Росії, розуміють значущість уроків Другої світової війни, не дають світу забути, до чого призводить національний егоїзм, розбрат, сприяння будь-яким формам шовінізму, антисемітизму і русофобії”, – заявив Путін.

При цьому російський голова не став уточнювати, в чому саме полягає русофобія.

Пізніше глава РФ виголосив ще одну промову, нагадавши про вирішальний внесок Радянського Союзу в перемогу над нацистською Німеччиною та 27 мільйонів жертв громадян СРСР.

Також Володимир Путін звернувся до країн, які є постійними членами Ради безпеки ООН із закликом провести спеціальну зустріч, присвячену миру на всій планеті.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...