Хіти тижня. "Чому ви мовчали? Де люди?": Зеленський з дружиною вшанували пам'ять Шевченка, але нарвалися на критику (фото)

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку на честь річниці з дня його народження. Однак, їх дії викликали шквал критики в коментарях, передають Патріоти України.

Фотографії з президентським подружжям опубліковані на сторінці Офісу президента в Facebook. Користувачів обурило те, що на знімках немає ніяких інших людей, крім Зеленських.

"Знову без людей. Це нікуди не годиться. Невже Володимир вважає, що народ не гідний його?", "Це напевно рано вранці? Десь о 4 ранку?", "Може, вони в український Донецьк поїхали? Тоді ок. Там порожньо "," Напевно, перед візитом найбільших нервово-паралітичний газ пустили", - обурюються люди в коментарях.

Крім того, Зеленського присоромили за мовчанку в питанні ситуації на Донбасі. Там 8 березня загинув один український військовослужбовець, а ще п'ятеро отримали поранення.

"Шановний, вчора загинули і були поранені наші військовослужбовці. Де реакція? Чи ви були зайняті 8 березня?", - запитали Зеленського.

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...

Було б бажання: Польща здатна закрити небо над західними регіонами України, - Повітряні сили

понеділок, 29 квітень 2024, 12:56

Польща має системи протиповітряної оборони великого радіуса дії Patriot, тож технічно здатна закрити небо над західними регіонами України. Але в першу чергу для цього потрібна політична воля. Про це сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Єв...