Хіти тижня. "Чорний лебідь" над п'ятою колоною Рабіновича-Медведчука: Коронавірус дістався до фракції ОПЗЖ?

Мова йде про третій або четвертий випадок захворювання на коронавірус у депутатському корпусі. Наразі офіційно підтверджено лише два.

Підозра на коронавірус з'явилася щодо чергового депутата Верховної Ради, котрий на відміну від двох перших, терміново госпіталізованого Шахова і Вельможного, не належить до групи "Довіра". За чутками, котрі переказують у парламенті, мова йде про обранця другої за чисельністю фракції - "Опозиційна платформа — За життя".

За деякими даними це може бути харків'янин Олександр Лукашов, котрий підтримував близькі стосунки з хворим нардепом Шаховим, а до обрання депутатом від ОПЗЖ, працював керівником юридичного відділу благодійної організації «Фонд Сергія Шахова». Наразі він є першим заступником голови Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій. Отже очікуємо повідомлень і з цього комітуту, щодо підтвердження або спростування на захворювання їхнього соратника.

Олександр Лукашов

Нагадаємо, нардеп від "Європейської Солідарності" Яна Зінкевич повідомила, що комітет з питань охорони здоов'я у повному складі пішов на самоізоляцію через коронавірус, котрий виявили у одного із членів комітету.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...