Хіти тижня. "Чи то злякався, чи то заморочили голову... і почався повний розворот". Екс-прем'єр Гончарук розповів, що наразі думають про Зеленського в США

Слову українського керівництва на Заході ніхто тепер віри не йме.

Колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, який зараз працює в американському аналітичному центрі Atlantic Council, розповів про те, яке враження про нинішню українську владу склалося в США.

Гончарук пояснив, що його завдання на новій роботі полягає в тому, «щоб нова адміністрація президента США розуміла, хто в Україні хто, без ілюзій», повідомляють Патріоти України з посиланням на «НВ».

«Вони непогано розуміли Україну до Зеленського, Україну Зеленського тут розуміють погано», — додав колишній глава Кабміну.

На запитання про те, як бачать Україну під керівництвом президента Володимира Зеленського в американському істеблішменті, Гончарук відповів так: «Загальна картина: прийшов хороший хлопець, хотів щось зробити, буцімто почав, потім незрозуміло — чи то злякався, чи то заморочили голову, чи то домовилися, і почався повний розворот від реформ».

Довіри до слів українських політиків, яка була ще рік тому, у західному світі вже немає, констатував він.

«Тепер ми знову повертаємося в ситуацію, коли про все потрібно підписувати нотаріальні документи», — зазначив колишній прем'єр.

Сам Гончарук вважає, що нинішня Україна є країною, де до влади випадково прийшла спочатку не корумпована людина з хорошими намірами, зібрала непогану команду, бо вірила у реформи і вважала, що реформи треба проводити.

«Якийсь час цій команді вдалося попрацювати в правильному напрямку, а потім це все свято життя швидко закінчилося, бо навколо президента створили інформаційне поле, яке підштовхує його до різного штибу дивних кроків», — вважає Гончарук.

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...