Хіти тижня. Чим відповість Ердоган? ​Російська авіація завдала ракетного удару по бронетанковій колоні турецької армії під Алеппо

Арабські джерела опублікували сенсаційну інформація про атаку російської авіації на колону турецької армії біля населеного пункту Кафар Халябі на захід від Алеппо. З Близького Сходу надходить інформація про зіткнення російської та турецької армії, зазначають Патріоти України.

Росіяни завдали ракетного удару по колоні турецьких військ, яка в цей момент перебувала в околицях населеного пункту Кафар Халябі на захід від Алеппо. Про це повідомляє JaziraNews в соціальній мережі Twitter.
Згідно з повідомленням, конвой турецьких військ, що складається з 50 одиниць техніки, заїхав у Великій Ідліб через прикордонний перехід у населеного пункту Кафар Лусин і був підданий нападу з боку авіації Росії. При цьому телеканал Al Arabiya зазначив, що колона турецьких військових включала кілька десятків одиниць бронетехніки і важкі танки.
Напередодні турецькі військові почали обладнувати новий блокпост на перехресті Кафр-Умаім біля міста Серакіб в Ідлібі. Туреччина продовжує стягувати військову техніку на кордон з Сирією, чергова колона бронетранспортерів і танків досягла району Рейханли провінції Хатай на кордоні з сирійським Ідліб, повідомляє агентство Anadolu.
За інформацією турецьких ЗМІ, військова техніка перекинута на кордон з Сирією "з метою зміцнення військових частин, дислокованих в прикордонних районах". Дані про те, що сталося з'ясовуються.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...