Хіти тижня. "Да, началось! В Москве уже скандируют: "Слава Украине!", - Цимбалюк (відео)

Шеф-редактору російського видання The Insider Роману Доброхотову під час інтерв'ю в центрі Москви група молодих людей крикнула: "Слава Україні!".

З шеф-редактором впливового російського опозиційного видання The Insider Романом Доброхотовим стався несподіваний інцидент під час інтерв'ю з українським кореспондентом Романом Цимбалюком в Москві. Відео Цимбалюк оприлюднив на особистому каналі в YouTube, передають Патріоти України.

Цимбалюк під час інтерв'ю розпитував Доброхотова про розслідування справи Навального, в якому The Insider брав участь. У якийсь момент повз проходила група молодих людей і крикнула їм: "Слава Україні!" Доброхотов у відповідь посміхнувся, відповівши: "О, прогресивний район!" Цимбалюк також відреагував: "Героям слава! Я аж розгубився".

В Конгресі США звинуватили Білий дім у відправці зброї в Кенію, фактично за рахунок України

середа, 22 травень 2024, 4:15

Республіканці звинуватили адміністрацію Байдена в тому, що вона в обхід законодавців відправила кенійським військам, розгорнутим на Гаїті, військове обладнання на десятки мільйонів доларів, яке могло б бути використане для допомоги Україні, повідомляє ...

Постачав неякісні куртки для ЗСУ: Директора українського товариства спіймали під час отримання хабаря

вівторок, 21 травень 2024, 23:54

Правоохоронці викрили директора товариства, який планував постачати неякісні куртки Збройним силам України. Йому повідомили про підозру у наданні 4 тис. доларів хабаря. Про це у вівторок, 21 травня, повідомили у Офісі генерального прокурора, передають ...