Хіти тижня. "Даешь Сибирскую народную республику!": Німеччина несподівано "вдарила" по Росії

Міжнародна правозахисна організація "Товариство захисту пригноблених народів" забила тривогу через ліквідацію в Росії "Центру сприяння корінних нечисленних народів Півночі". З відповідною заявою в Геттінгені виступив директор організації Ульріх Деліус, передають Патріоти України.

За його словами, кліматичні зміни спричинили активне використання ресурсного потенціалу Сибіру, що ставить під загрозу існування 41 корінного народу в цьому регіоні.

"Корінні народи Росії потерпають від наслідків змін клімату і практично не мають права голосу. Тепер же влада свідомо закриває організації, які підтримують їх, і це загрожує їхньому виживанню. Захисників корінних народів позбавляють права голосу, щоб полегшити хижацьку експлуатацію їхніх ресурсів", – підкреслив він.

У мережі з іронією сприйняли такі заяви. Блогер Vitauskas зазначив у своєму Telegram, що Росія сама відкрила ящик Пандори, відібравши в України Крим. "У Німеччині заявили про реальний утиск 41 корінного народу Сибіру і експлуатації їхніх ресурсів. Даєш Сибірську народну республіку!" – написав він.


Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...