Хіти тижня. Дайте скрепам "боярки" та корвалолу: Улюблений політолог Путіна з "Трезвой России" заявив, що в обвалі цін на нафту винуватий... Зеленський

Голова товариства «Твереза Росія» явно був не дуже тверезий.

Глава всеросійського товариства «Твереза Росія», екс-депутат Держдуми Сергій Марков заявив, що Володимир Зеленський обвалив ціни на нафту. Про це стало відомо з Твіттер-каналу «Борис Абрамич», передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, Марков всерйоз вважає, що Володимир Зеленський під час візиту в Оман нібито домовився із саудівськими шейхами про зниження ціни на нафту. Зазначимо, що в мережі бурхливо відреагували на цю новину. Користувачі звернули увагу, що голова товариства «Твереза Росія» явно не дуже тверезий.

«Вічно бухий голова партії тверезості це круто», «Чувак всі лікувальні процедури в суспільстві прогуляв!)», «Обличчя тверезої Росії», «Знову забухал?», «Коли перебухал», «Так він синій в студію приперся. І не треба запевняти, мовляв фото невдале», «клінічний Ідіот», - пишуть люди.

Знайшлися і ті, хто з іронією сприйняв слова Маркова, зазначивши, що Зеленський в такому випадку великий молодець. «Якщо так, то Вовчику золотий пам'ятник за життя))», «Так добре про Зеленського я ще не думала))», «Начебто ж Зеленський в Китай не їздив, а як тепер пояснити появу коронавіруса», «А Вовчик - молодець!», - пишуть люди.

Зазначимо, що обвал ціни на нафту сильніше вдарив по Росії, ніж введення санкцій, пов'язаних з анексією Криму і агресією на Донбасі. Відомо, що провідні російські олігархи втратили, за різними даними, від 8,8 до 13,9 мільярдів доларів.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...