Хіти тижня. Дайте скрепам корвалолу: У Верховній Раді започатковано процес повернення Кубані до України

Олексій Гончаренко ініціював створення у Верховній Раді міжфракційного об'єднання «Кубань».

Народний депутат України Олексій Гончаренко, який раніше вимагав від ДБР почати розслідування проти президента Володимира Зеленського, ініціював створення у Верховній Раді міжфракційного об'єднання «Кубань», передають Патріоти України.

Метою його діяльності заявлена «інтеграція територій, де проживали етнічні українці, в український культурний і соціальний простір». Головою об'єднання став сам Гончаренко, про що він повідомив у своєму Telegram-каналі.
«Разом з колегами-депутатами створили міжфракційне депутатське об'єднання "Кубань". Дякую колегам, які надали мені можливість стати керівником об'єднання», - написав Гончаренко. За його словами, Кубань буде пріоритетом роботи об'єднання, однак згодом його діяльність пошириться на інші регіони, в яких компактно проживають українці.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...