Хіти тижня. "Давайте без істерик": Депутат від "Слуги народу" Потураєв - про створення органу за участю "ЛДНР"

За словами Микити Потураєва, ніхто миритися з Росією не буде, поки та не поверне Україні окуповані території.​

Микита Потураєв. Фото: ТСН.

Зустріч глави Офісу президента України Андрія Єрмака і заступника глави Адміністрації президента Російської Федерації Дмитра Козака в Мінську не означає здачу нашої країни Кремлю. Так написав на своїй сторінці в "Фейсбук" народний депутат України, член фракції "Слуга народу" Микита Потураєв, передають Патріоти України.

За його словами, "війна не передбачає і не прощає емоційних рішень". Ніхто миритися з Росією не буде, поки та не поверне Україні окуповані території. "Ось тільки давайте без істерик, теорій зрад та заколотів.
Послухаємо спокійно Андрія Єрмака, і виважено будемо визначати свої позиції. Війна не пробачає емоційних рішень. А війна з Росією триває - хай би що не написали та прийняли у Мінську. І жоден вірус або карантин не зупинить українців - включно з народними депутатами всіх, крім однієї, фракцій - у разі загрози незалежності, суверенності та територіальній цілісності. Ніхто Україну не «здасть» - ні Президент, ні Верховна Рада, ні Уряд, ні військо, ні суспільство", - написав Потураєв.

Раніше повідомлялося, що група депутатів від "Слуги народу" звернулася до Зеленського з жорсткою вимогою через фактичну легітимізацію терористів "Л/ДНР". Одним із підписантів звернення був Микита Потураєв.

Окупанти активізували штурми на півдні України: У ЗСУ назвали три гарячі точки, де йдуть запеклі бої

неділя, 5 травень 2024, 10:30

Російські війська активізували штурми у районі Роботиного Запорізької області, Кринок Херсонської області та острова Нестрига. Про це повідомив начальник Обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук в ефірі телемар...

Стихія "допомогла" самоліквідуватись: У Чорне море з Криму віднесло човен із російськими строковиками

неділя, 5 травень 2024, 9:54

В окупованому Криму віднесло в море човен із строковиками з республік Північного Кавказу, розповів гауляйтер республіки Північна Осетія - Аланія Сергій Меняйло. Нині їхні пошуки продовжуються. За словами Меняйло, він отримав відеозвернення від однієї з...