Хіти тижня. "Давайте прекратим врать! Никого из Золотого в Станицу не возили": У ефірі програми Шустера сталася перепалка

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія і екс-заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука посперечалися 1 листопада у прямому ефірі "Свободи слова Савіка Шустера", передають Патріоти України.

Давид Арахамія розповів про візит президента Зеленського у Золоте і про те, що делегації вдалося зустрітися з усіма місцевими жителями, чиї будинки опинилися в "сірій зоні".

"В "сіру" зону потрапили близько 50 будинків. Зустрілися з кожним. Поговорили з усіма. Кількох людей звозили в Станицю Луганську, щоб вони зрозуміли, що таке розведення, поспілкувалися з місцевими жителями", - розповів Арахамія.

На ці слова Георгій Лою відреагував досить емоційно. "Давайте припинимо брехати! Нікого з Золотого в Станицю не возили. Єдина людина, яка в цей час там була, це Наташа Воронкова, яку обіцяли повезти, але так нічого і не зробили. Друге - ви весь час ставите як зразок Станицю Луганську. Так ось, там в демілітаризовану зону навіть поліція не заходить! Досить брехати!" - обурився Тука.

Нагадаємо, що минулого тижня в Золотому завершився перший етап відведення військ. Наступним етапом повинно було бути Петровське, однак розведення може відбутися тільки якщо протягом 7 днів буде дотриманий режим "тиші".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...