Хіти тижня. Давно не битий Шуфрич назвав "гастролерами" ветеранів війни на Донбасі, через що ледве врятував пику (відео)

Народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” та з блогословіння "Слуги народу" голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова Нестор Шуфрич назвав “гастролерами” добровольців та ветеранів війни на Донбасі, які прибули в Золоте, намагаючись не допустити розведення військ, за що його ледь не побили. Конфлікт відбувся в ефірі телеканалу “ZIK“, зазначають Патріоти України.

“Я зв’язався з людьми, які спілкувалися з нашими спецназівцями на блокпосту. Ви знаєте, що їх обурило? Вони п’ять років стоять на лінії розмежування. П’ять років. Вони не повернулися додому. Втратили своїх друзів. І коли вони побачили, що гастролери приїхали…” – Шуфрич не встиг закінчити свою думку, тому що його перебив екс-нардеп від “Свободи” Юрій Михальчишин.

Колишній “свободівець” обурився висловлюванням Шуфрича і пригрозив його вдарити.

“Які гастролери? Це офіцери Нацгвардії, які були під Іловайськом і Мар’їнкою. Несторе, зараз отримаєш! Я тобі кажу”, – заявив Михальчишин.

Він підкреслив, що просить говорити про війну та мир тільки тих, хто воював, а не розповідати йому про “гастролерів”. На зауваження Михальчишина Шуфрич відповів, що був на війні більше разів, ніж його опонент.

“Та годі! Скільки ти там був?” – запитав Михальчишин.
“14 раз я там був”, – відповів Шуфрич.

Перепалка завершилася тим, що Михальчишин попросив не застосовувати до учасників та ветеранів бойових дій на Донбасі слово “гастролери”, на що нардеп зауважив, що він апелював до людей, які зупинили “бидладзя” на Золотому.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...