Хіти тижня. "Де мій автомат, гранати і Зеленський для цілування?": Народна депутатка пішла ставати на облік до військкомату, чим перелякала тамошній персонал

Юлія Клименко мешкає у Києві.


Народна депутатка від "Голос" Юлія Клименко вирішила, згідно відповідної постанови Міноборони, невідкладно стати на військовий облік, чим заскочила військовослужбовців вііськомату країни №1, зазначають Патріоти України. Про свій похід нардепка розповіла у Facebook.

"У військоматі зробили великі очі і запитали, чого я прийшла, дізнавшись що економіст. Потім второпали і дали папку для проходження медкомісії і подальшого збору документів", - написала.

Медкомісія зайняла 1,5 год, приймали дев'ять лікарів, зі слів депутатки. Далі потрібно "назбирати ще 30 документів і аналізів" зокрема флюорографію і травматолога.

"Збір цих аналізів і документів займе думаю місяць мінімум, це при тому, що я живу у Києві і в мене військомат та сімейний лікар під боком, а спеціалісти лікарі у пішій доступності. Я собі уявляю як це виглядає в районному центрі або отг, де немає травматолога і психіатра", - зауважила Клименко.

Депутатка обурилась, що "немає інфрастуктури для обліку".

"Невже не можна спростити облік для жінок, більшість з яких мають роботу, дітей і домашні клопоти (інші крім психіатра і флюорографії), щоб вони могли зробити реєстрацію електронно, через Дію, листом чи ще якимось простим рішенням?", - запитала.

Також опублікувала відео і фото з тиру, куди ходила з родиною.

"Готуємося до вступу в тероборону", - повідомила.

З 17 грудня в Україні набув чинності указ Міністерства оборони про список спеціальностей і професій військовозобов'язаних. Жінок, які працюють за певними спеціальностями, відтепер ставитимуть на військовий облік.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...