Хіти тижня. Дебати Порошенка з представником Зеленського (відео)

Президент України Петро Порошенко виступить в ефірі "Свободи слова" на телеканалі ICTV о 22.40, інформують Патріоти України та пропонують вам подивитися дебати разом із нами.

Президент прийде в студію з метою в черговий раз провести дебати з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським. До студії завітають радник кандидата на пост президента України Володимира Зеленського Олександр Данилюк, а також експерти Денис Казанський, Інна Кузнецова, Олександра Матвійчук, Олексій Якубін, Мирослав Гай, Володимир Горбач та Ігор Рейтерович.

* * *

Щодо рослідування вбивства Катерини Гандзюк: "Президент не розслідує справи. Але Президент робить максимум, що від нього залежить для захисту прав і конституційних свобод громадян.

Я зустрічався з активістами і отримав інформацію щодо підозрюваних вбивць Катерини Гандзюк. Коли активісти звернулися до мене з проханням звільнити з посади незалежно від того чи є на сьогодні у слідства обґрунтовані підозри щодо тієї чи іншої посадової особи, я прийняв рішення і посадові особи були звільнені з посад.

Президент не садить у в’язницю. Але Президент точно не дасть нікому сховатися під парасолькою перебування при владі або зв’язків у правоохоронних органах!"

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...