Хіти тижня. "Демагогия о "свободах": У Держдумі РФ накинулися на Зеленського за відповідь Путіну

У Росії відреагували на заяву переможця президентських виборів в Україні Володимира Зеленського про те, що українцям не потрібні російські паспорти.

Олексій Пушков

"Зеленський не з того почав. Ідеологічне президентство, побудоване на демагогії про "свободи" і атаки на Росію, приречене. Йому б замислитися, чому 1.2 млн українців вже втікли до Польщі з "вільної" України, 3 млн працює в Росії, а в Донбасі черга за нашими паспортами", - написав у Twitter член Ради Федерації Олексій Пушков, передають Патріоти України.

У мережі тут же обговорили заяву російського політика.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін підписав закон, згідно з яким жителі окупованих частин Донецької і Луганської областей мають право на отримання в спрощеному порядку паспортів РФ. Під дію указу Путіна підпадають особи, які постійно проживають на окупованому Донбасі.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...