Хіти тижня. Демарш набирає обертів: Ще одна країна приєдналась до бойкоту в ПАРЄ через РФ

Польська делегація у Парламентській асамблеї Ради Європи також підтримала бойкот урочистостей. Про рішення польської делегації написав нардеп Олексій Гончаренко на своїй Фейсбук-сторінці, передають Патріоти України.

Цього року відзначають 70-річчя створення Ради Європи. Першого жовтня на найвищому національному і міжнародному рівні у Страсбурзькій опері відбудуться урочистості із цієї нагоди. На церемонію запрошені близько 1200 високоповажних гостей. Серед них – президент Франції Еммануель Макрон.

Делегація Польщі також бойкотує святкування 70-річчя Ради Європи. Це вже шоста країна. Працюємо далі, – написав він.

Осіння сесія Парламентської асамблеї Ради Європи триває у Страсбурзі від 1 до 4 жовтня. Новий склад української делегації не буде брати участі у сесії через повернення російської делегації до Асамблеї. До бойкоту також приєднались Латвія, Литва, Естонія та Грузія.

Зазначимо, 17 вересня Верховна Рада сформувала новий склад української делегації в ПАРЄ. Вона складатиметься з 12 народних депутатів, а очолила делегацію народна депутатка від найбільшої парламентської фракції "Слуга народу" Єлизавета Ясько.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...