Хіти тижня. Держдеп відповів Ірану та Росії на звинувачення США у знищенні авіалайнера МАУ над Тегераном

У Державному департаменті США усю провину за авіакатастрофу літака МАУ неподалік Тегерана, в котрій загинули усі 176 осіб на борту, покладають виключно на Іран, зазначають Патріоти України.

Державний секретар підтримує версію про навмисне збиття ракетою. Про це заявила речниця Державного департаменту США Морган Ортагус.

Вона зазначила, що у Державному департаменті вважають, що важливо пам'ятати, що влада Ірану на початку заперечувала свою причетність до катастрофи і пояснювала все технічними причинами.

Державний секретар підтримує позицію України, Канади та інших держав, що літак був навмисно збитий Іраном,
– зазначила вона.

Це стало відповіддю на заяву міністра закордонних справ Ірану Мохаммеда Джавада Заріфа, що Іран збив український літак внаслідок людської помилки "у період кризи, "викликаної авантюризмом США". Окрім того, у причетності до авіакатастрофи США звинуватила також Росія.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...