Хіти тижня. Десятки убитих і підірвана техніка: Бійці ООС завдали потужного удару по ворогу на Донбасі

У січні російські терористи на Донбасі втратили близько 30 осіб убитими, понад півсотні пораненими, а також не дорахувалися значної кількості військової техніки. Про це, посилаючись на дані розвідки, повідомили на сторінці штабу ООС у Facebook, передають Патріоти України.

Захисники додали, що в разі загрози життю і здоров'ю, захоплення територій, прориву ворожих розвідувально-диверсійних груп військовослужбовці ООС дають адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику.

"Втрати російсько-окупаційних військ протягом січня 2020 року склали: безповоротними – 27 осіб, пораненими і травмованими – 56 осіб, озброєння і військової техніки – п'ять одиниць (два автомобілі "Урал", 2 БПЛА і один міномет). Об'єднані сили продовжують виконувати бойові завдання з відбиття і стримування збройної агресії Російської Федерації. Слава Україні!" – йдеться у зведенні.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...