Хіти тижня. "Детсад выставил свою тактическую группу или цирк карликов?": Мережу розбурхало свіже фото Путіна

Президент Росії Володимир Путін сфотографувався із солдатами спецназу Бразилії, які охороняли його під час візиту в країну. Відповідним знімком на своїй сторінці в Twitter поділився журналіст кремлівського пулу Дмитро Смірнов, передають Патріоти України.

"Фото на пам'ять", – йдеться у підписі. Путін відвідав Бразилію для участі в саміті БРІКС, який проходив із 13 до 14 листопада. Під час поїздки він зустрівся з президентом Бразилії Жаіром Болсонару для обговорення міжнародних питань, в тому числі ситуації в Болівії.

При цьому користувачі мережі висміяли новину. "Судячи з фотки, він там найбільший богатир. Там дитсадок виставив свою тактичну групу чи цирк карликів?" "Скромненько. Вдома, щоб висунути носа з Кремля, потрібен цілий полк суперагентів", – пишуть у мережі.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...