Хіти тижня. "Дякую, мамо!": У "ЛНР" звинуватили директора школи в "проукраїнських настроях" (відео)

Жінка поставила на своїй сторінці у Фейсбуку фотографію в рамці від Української Галицької партії. Це й обурило прихильників "русского міра".

У так званій "Луганській Народній Республіці" обрушилися з цькуванням на директора місцевої середньої загальноосвітньої школи № 8 імені Ватутіна Людмилу Брянцеву: про неї навіть вийшов окремий сюжет на місцевому "телебаченні". Відео опублікував на своїй сторінці у Фейсбуку журналіст і блогер з Донецька Денис Казанський, передають Патріоти України.

Ведучий т. зв. "ДТРК ЛНР" Сергій Колесников в ході випуску новин торкнувся історії з вчителькою і директором школи: вона розмістила на своїй сторінці у Фейсбуку фотографію в рамці "Дякую, мамо!". "На перший погляд, нічого такого: "мама" на всіх мовах звучить "мама". Ось тільки сама рамка для фото є продуктом Івано-Франківського відділення Української Галицької партії. Дана політична сила активно виступає проти російської мови, за знесення пам'ятників воїнам Червоної армії, опікується музеєм заступника Бандери в ОУН Ярослава Стецька, тобто це бандерівська, русофобська політична сила. Але Брянцеву, очевидно, це не бентежить", - зазначив сепаратист.

Також Колесніков додав: після того як на рамку звернули увагу колеги Брянцевої, вона тут же поставила іншу рамку "Я пам'ятаю, я пишаюся". "Ось тільки галицька рамка залишилася висіти в фотоальбомі. Цікаво, чому вчить Людмила Брянцева своїх учнів?" - резюмував "журналіст".

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...