Хіти тижня. "Для них ми всі - вороги!": Мосейчук і Кошкіна зчепилися в прямому ефірі через "липову сотню" Лукаш

Журналістка Соня Кошкіна та телеведуча Наталія Мосейчук "зчепилися" в прямому ефірі через екс-міністерку юстиції часів президентства Віктора Януковича Олену Лукаш. Це сталося 20 лютого в ефірі ток-шоу "Право на владу". Мосейчук процитувала пост Лукаш у соцмережі про Майдан, який вона хотіла обговорити та розвінчати, передають Патріоти України.

У ньому йшлося про "липову сотню" і нібито вину нинішньої влади за провал розслідувань щодо Майдану.

"Наталю, навіщо це цитувати? Навіщо взагалі на екран виводити?" – запитала Кошкіна, коли ведуча зачитала скандальний пост.

"Соню, бо вони громадяни України? Вони з українськими паспортами? У них є своя правда? Вони можуть розповісти людям, що над ними літає коронавірус, умовно? Вони можуть вивести людей на вулиці? Вони можуть зробити реванш?" – відповіла Мосейчук.

"Для них це був "державний переворот", для них ми всі – вороги", – продовжила Кошкіна. Мосейчук пояснила, що знати "іншу сторону" важливо. "Давайте ми закриємо очі і зробимо вигляд, що їх немає, а вони будуть!" – заперечила журналістці вона.

"Навіщо їх популяризувати?" – запитала Кошкіна. "Тому що кожного року ці люди, чи інші люди, будуть викидати щось в інформаційне поле... І нам потрібно кожен рік не лінуватися повторювати правду", – сказала Мосейчук.

Трамп не знайшов $464 000 000 на заставу у справі про шахрайство, його майну загрожує арешт. Нове банкрутство Фредовича може торпедувати президентську компанію лідера республіканців

вівторок, 19 березень 2024, 7:45

Якщо політик до кінця тижня не внесе оці півмільярда застави, прокуратура може почати арешт його майна. Експрезиденту США Дональду Трампу не вдалося знайти гроші на заставу для забезпечення судового рішення у справі про шахрайство на суму 464 мільйони...

"Коли Путін кашляє, Шольц шукає бункер": Німецький канцлер став посміховиськом у Європі через надмірну боязливість

вівторок, 19 березень 2024, 6:50

Німецький канцлер відмовляється давати Україні ракети, боячись втягування країни у війну, передають Патріоти України. Як пише The Times, небажання канцлера Німеччини Олафа Шольца передавати Україні ракети Taurus усе більше дратує союзників та багатьох ...