Хіти тижня. "ДНР" може врятувати Україну": Російський режисер закликав Зеленського до військового перевороту (відео)

Карен Шахназаров висловив думку, що в Україні нібито назріває нова революція, яка ставить за мету усунення Зеленського з президентського крісла.

Карен Шахназаров. Фото: russia.tv.

Російський режисер, директор концерну "Мосфільм" Карен Шахназаров закликав президента України Володимира Зеленського заручитися підтримкою терористів "ДНР" і влаштувати збройний переворот. За його словами, це нібито єдиний спосіб врятувати Україну від розвалу, а Зеленського – від повалення з посади. Злочинний заклик фанат путінської політики озвучив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

Шахназаров висловив думку, що в Україні нібито назріває нова революція, яка ставить за мету усунення Зеленського з президентського крісла. Саме тому він закликав лідера України випередити такий сценарій і почати військовий переворот самому.

"Кристалізується той основний внутрішній конфлікт України – між заходом і сходом. Подивіться, Зеленський прийшов, і, в принципі, його програма була дуже схожа на Порошенка, але його не приймає захід, відчуває, що він несправжній, небандерівський. І в цьому сенсі основна проблема, перед якою стоїть Зеленський, – йому доведеться визначитися, спроба бути для всіх хорошим приречена. Або це все призведе так чи інакше до його зносу і все одно до громадянської війни, або йому потрібно ухвалити екстраординарні заходи. Потрібно звертатися до армії, потрібні силовики, потрібна СБУ", – сказав скандальний режисер.

Він також підкреслив, що для збереження України в нинішньому вигляді нібито потрібно придушити і навіть повністю розгромити за допомогою сили ультранаціоналізм. У розумінні Шахназарова, західна Україна нав'язала решті регіонів країни національну єдність, мову, декомунізацію і підмінила історію. Щоб знищити все це, впевнений він, необхідні радикальні дії з боку нової влади.

"Якщо цього не відбудеться, то ці вибори (парламентські. – Ред.) в кінцевому рахунку призведуть до розпаду України. Цей весь парламентаризм в цій ситуації не проходить. По ідеї, у Зеленського як у президента є всі підстави при такій величезній підтримці вже за те, що Парубій – це фактично загроза, насправді, може заарештувати його, Ляшка, розпустити Раду, і народ його підтримає. Саме так діють в таких ситуаціях великі лідери, коли вони вирішують долю країни. Парламент розпустити, визнати його недієздатним, самому призначити вибори на осінь і таким чином врятувати країну", – повторив злочинний заклик пропутінський режисер.

"Найпарадоксальніше в цій ситуації, що цілком можливо, я б якраз звернувся за підтримкою до Донбасу. Саме Донбас, як не дивно, може врятувати всю Україну, тому що, зрозуміло, на Донбасі є збройні сили і є силовики, які здатні врятувати Україну", – підкреслив Шахназаров.

Джерело: Обозреватель

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...