Хіти тижня. До забобонного Х*йла повертається стара проблема: "Воля бога буде виконана", - якутський шаман знову крокує на Москву, щоб "вигнати Путіна"

,

Шаман з Якутська Олександр Габишев знову вирушив у Москву, що “провести обряд вигнання” пекельного президента Путіна. Про це повідомляє “Сибір.Реалії” з посиланням на слова сподвижників шамана, зазначають Патріоти України.

Шаман вдруге йде до Кремля пішки. Свій похід він почав у суботу, 7 грудня, разом з двома супутниками – Олексієм та Кирилом. Учасники походу також взяли з собою чотирьох лайок.

Сподвижник Габишева Євген Ростокін на прізвисько Ворон заявив, що шаман відправився до Москви після “спілкування з духами”. Він також передав журналістам слова Габишева про те, що “воля бога буде виконана”. Ворон підкреслив, що підписка про невиїзд шамана закінчилася 14 жовтня і в ФСБ це підтвердили.

Нагадаємо, 19 листопада в Бурятії на кордоні з Іркутською областю надісланий з обласного центу загін поліції затримав шамана Олександра Габишева, який до того вже кілька місяців ішов пішки до Москви. Після певних зволікань, його вирішили за краще відпустити, переконавшм=ись, що подорож перервано.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: