Хіти тижня. "Добре, що у вас поки немає можливості розставити крапки": Невзоров здивував зізнанням про українців на Донбасі

Коли почалися військові дії на Донбасі, журналіст вважав, що українці не протримаються і 3-4 днів.

Російський журналіст Олександр Невзоров спостерігає за всім, що відбувається в світі, зокрема в Україні. Нещодавно в інтерв'ю українському телеканалу журналіст заявив, що він на стороні України, але при цьому боїться її перемоги, передають Патріоти України.

"Ви дуже азартні, і, здобувши якісь вагомі перемоги, всерйоз порушивши той мерзенний, крихкий, але все одно брудний, кривавий баланс, який є зараз на Донбасі (який називається мінськими угодами), ви дуже захопитеся", - заявив Невзоров.

Коли почалися військові дії на Донбасі, журналіст вважав, що українці не протримаються і 3-4 днів, але Україна вистояла і навіть змогла закріпитися. "Ви мене вразили – коли вся ця історія почалася, я думав, що ви не протримаєтеся і 3-4 днів, тому що на вас була кинута практично вся таємна військова міць Росії, але ви вистояли і зуміли закріпитися на тих рубежах, на яких в той момент було розумно закріплюватися. Я ж розумію, що більш глибоке входження в території Донбасу для вас зробить необхідними люстрації, зачистки. Це неминуче. Таким чином ви втратили б дуже багато прихильників, тому що зрозуміло, в які кольори б були пофарбовані ваші дії російською та світовою пресою. Тут Україна б більше втратила. Добре, що ви не рушили далі. І добре, що у вас поки немає можливості розставити крапки в цьому питанні", - резюмував журналіст.

До речі, привітання "Слава Україні!" - вагомий привід, щоб тебе викликали "на килим" в Кремль, наголосив Олександр Невзоров.

"Заходячи в Кремль, кажеш чиновнику – "Слава Україні". Коли він починає шипіти, кажеш йому - відповідати треба "Героям слава", - інструктує він. Невзоров розповів, що в останній раз з такими словами він приходив у путінське царство в 2014-2015 роках.

У кімнаті сидить чоловік п'ять і починають думати, що зі мною робити… Іноді було, що я взагалі стояв біля стіночки, мені не пропонували стілець", - розповів він про ситуаціях, коли його сварили. "Я вмію будь трибунал перетворити в балаган і у мене це завжди поки виходило", - підкреслив публіцист.

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...