Хіти тижня. Добробати на Донбасі передали зброю поліції: Що трапилось (фото, відео)

Захисники України з батальйонів імені Шейха Мансура, ОУН і 8-го батальйону Української добровольчої армії вирішили передати залишки зброї співробітникам Національної поліції.

Як повідомляється на сайті відомства, за цей крок добровольцям, які п'ять років захищали незалежність України, подякував перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін під час робочого візиту в Донецьку область 11 вересня, передають Патріоти України.

Процес передачі озброєння був офіційно зафіксований. Він відбувся за участі керівництва Нацполіції, поліції Донецької області, Служби безпеки України, командування добровольчих підрозділів.

На місці працювали слідчі та працівники вибухотехнічної служби. Поліцейські також забезпечили публічну безпеку під час процедури передачі зброї.

Аброськін зазначив, що передана зброя добровольців буде служити для надання відсічі збройній агресії Росії та захисту країни.

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...