Хіти тижня. Догрався. Повинен здати мандат: "Слуги народу" накинулися на ресторатора Тищенка

Народні депутати від "Слуги народу" розкритикували свого колегу по фракції Миколу Тищенка, який оскандалився прийняттям гостей своєму київському ресторані “Велюр” на тлі дії карантинних обмежень. Про це у себе в Facebook написали нардепи Богдан Яременко та Гео Лерос, передають Патріоти України.

За словами Яременка, ресторан “Велюр” не продає їжу з допомогою доставки, тому його відкриття вже можна вважати порушенням. У зв’язку з цим депутат вважає, що Тищенко повинен визнати свої порушення, вибачитися та сплатити штраф за кожен день роботи свого ресторану в умовах карантину.

“Пояснення, що ресторан працює як штаб, породжує ще більше проблем. Микола Тищенко претендує на те, що очолює якийсь київський виборчий штаб Слуги народу. Так само потрібно пояснити, що в цьому штабі робили депутати СН, які не мають відношення до виборів у Києві, а тим більше – представники інших фракцій? Ще більше питань викликає присутність в “велюровому штабі” бізнесменів”, – написав Яременко.

У свою чергу нардеп Гео Лерос звернув увагу на те, що одним з відвідувачів ресторану Тищенка в період карантину був “хрещений батько тендерної мафії” часів Віктора Януковича Антон Яценко. На думку нардепа, його колега Микола Тищенко повинен скласти депутатський мандат і продовжити займатися ресторанним бізнесом.

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...