Хіти тижня. "Доля Росії тиждень тому вирішилася в тайзі - з'ясувалася цікава деталь поїздки Путіна і Шойгу", - Злий Одесит

Поїздка президента і міністра оборони РФ в тайгу має доленосне значення для Росії.

У 20-х числах березня президент Росії Володимир Путін відправився в тайгу з главою Міноборони Сергієм Шойгу. В ході тієї поїздки була вирішена доля Росії. Про це у своєму блозі пише Злий Одесит, передають Патріоти України.

Він висловив упевненість, що Путін не заради чаювання покинув свій "бункер" в Ново-Огарьово, в якому знаходився з початку епідемії COVID-19. Поїздка в тайгу, очевидно, мала велике значення для беззмінного президента РФ. Експерт висловив упевненість, що на цій зустрічі Путін і Шойгу вирішували головне питання - передачі влади в Росії. Відомо, що міністр оборони РФ є одним з головних претендентів на найвищу посаду в РФ.

"Проведена в минулому році наруга над Конституцією РФ дозволила Путіну ще декаду займати свій пост. Зрозуміло, такий поворот руйнував не тільки плани Шойгу, а й ставив під сумнів дані йому гарантії особисто Путіним. Гарантії його успадкування", - написав блогер.

Експерт зазначив, що вже зараз влада Путіна помітно похитнулася. Після того, як він покинув Кремль на початку пандемії, ряд російських регіонів проявив свою незалежність від центру. "До кінця 2020 року стало очевидним, що президент із зайвою декадою правління в кишені навряд чи зможе впоратися з такою відповідальністю, адже вже на той момент він явно перебував у положенні президента з обмеженими повноваженнями і знаходиться в прикордонному стані транзиту влади, якого він не хоче, але за течією якого він змушений плисти", - написав Злий Одесит.

Він нагадав, що під час минулої поїздки Путіна на природу його, крім Шойгу, супроводжувала ще одна важлива особа - глава ФСБ Росії Олександр Бортніков. Однак в нинішньому році його з собою не взяли. І це дуже важливий момент. Фактично ФСБ виключили з процесу транзиту влади. Можливо, спецслужби РФ спробують виправити ситуацію, проте, швидше за все, момент вже упущений.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....