Хіти тижня. "Долой царя!": Десятки тисяч росіян вийшли на вулиці Москви (відео)

В акції протесту за вільні вибори в Москві взяли участь більше 50 тисяч чоловік. Вона стала однією з наймасовіших за останні роки.

10 серпня в Москві відбувся вже 3-й за ліком мітинг "Повернемо собі право на вибори". Площа Сахарова була забита під зав'язку, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Белый счетчик: К 15:30 через основной вход прошли 47,2 тыс.участников. Есть информация, что в некоторые моменты пускали группы участников с переулков. Там не было подсчета", - розповів Telegram-канал "Протести в світі".
Варто зазначити, що акцію підтримало багато медійних персон, зокрема блогери Юрій Дудь і Данила Поперечний, репери Face, Оксімірон, NoizeMC та інші. Деякі з них виступали зі сцени.

На акції обурені москвичі вимагали відставки мера Сергія Собяніна і допуску опозиціонерів на вибори в Мосміськдуму.
Звучали там і більш "радикальні" гасла. "Долой царя!" - скандували громадяни.
Силовики Путіна, що примітно, вели себе в цей раз зразково. У Кремлі, очевидно, зрозуміли, що перегнули палицю на минулих акціях. Сьогодні вони практично нікого не чіпали.

ОМОНівці лютували сьогодні в Санкт-Петербурзі, хапаючи і розкидаючи по автозаках вийшовших на підтримку московської акції.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...