Хіти тижня. "Дорогі друзі, диктат Заходу переходить усі мислимі і не мислимі межі": Порошенко спародіював Зеленського (відео)

Президент Петро Порошенко потролив Володимира Зеленського і розповів, як той діятиме у разі перемоги на виборах. Про це йшлося на зустрічі влади і бізнесу в понеділок, повідомляють Патріоти України.

"У переговорах про черговий транш МВФ, цієї грабіжницької організації, за допомогою якої Захід визискує країни третього світу, від України вимагають 3% хабаря.

Вони також наполягають на монополії на видобуток сланцевого газу. Чого ми точно не можемо допустити. Вони, міжнародні фінансові організації, хочуть, щоб ми скоротили на 50% виробництво сільськогосподарської продукції. Я дякую вам за підтримку таку (сміх у залі. - Gazeta.ua).

Щоб на 70% ми скоротили виробництво пшениці. Вони вимагають відкриття сховища ядерних відходів у Чорнобилській зоні і розширення цього сховища на територію всієї Київської області (разом з Порошенком у залі сміявся прем'єр-міністр Володимир Гройсман).

Дорогі друзі, диктат Заходу переходить усі мислимі і не мислимі межі. А Велика сімка боїться економічного зростання України. Як ми будемо цьому протидіяти? І нарешті покінчити з борговою залежністю - це мій наказ вам", - заявив президент.

"Приблизно так, - ну можливо, я трохи й перебільшив, суті це міняє – виглядає програма співпраці з МВФ в серіалі "Слуга народу" і в очах президента Голобородька", - сказав Порошенко.

"Я взяв і подивився цей серіал - жахнувся. Антизахідна риторика є частиною гібридної війни, яку Росія веде проти нашої держави", - продовжив президент. Порошенко назвав Зеленського "рівнянням, в якому одні невідомі".

"Його кампанія подібна до німого кіно. Актор жваво рухається, але не вимовляє слів. Зате не мовчать пов'язані із Зеленським особи. Вимога двохмільярдної компенсації за Приватбанк вже на столі. А справа про визнання націоналізації незаконною – на останній стадії судового розгляду. Рішення на користь колишнього власника стане потужним ударом по співпраці з МВФ", - заявив президент.

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...