Хіти тижня. Дорожча за прожитковий мінімум українців: Дубінський вигуляв у Раді краватку із візерунком у вигляді... чоловічих геніталій (фото)

Нардеп Олександр Дубінський у Верховній Раді хизувався краваткою з незвичайним зухвалим принтом, що нагадує чоловічі геніталії. Такий елемент одягу на колишньому "слузі народу" (був виключений з партії минулої весни) - від відомого британського модельєра Вів'єн Вествуд. Політик в екстравагантній краватці 27 січня в парламенті потрапив в об'єктив камери кореспондента "Апостроф" Романа Петушкова, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як Дубінський в залі засідань ходить зі своєю обновкою, спілкується з колегами та, судячи з усього, коментує придбаний аксесуар. На білій краватці зображений, серед інших фігур, червоний елемент, який візуально нагадує "примітивно" намальовані чоловічі геніталії.

Вів'єн Вествуд вважається засновником стилю панк у високій моді. Також вона відома як політичний активіст. У світі відкрито понад 500 бутиків Vivienne Westwood.

Вартість краватки, яку вибрав Дубинський для участі в засіданні Ради, в середньому становить близько 100 євро (тобто приблизно 3 230 гривень), що майже в півтора раза вище за суму мінімальної пенсії в Україні (з 1 січня 2022 року вона становить 1 934 гривні), і вище прожиткового мінімуму на одну людину (з 1 січня складе 2 393 гривні).

Джерело: Апостроф

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...