Хіти тижня. "Достала меня эта ваша Рашка!": Воскреслий Скрипаль відрікся від Москви

Колишній співробітник ГРУ Сергій Скрипаль, який вперше після отруєння у Солсбері вийшов на зв'язок із родичами, заявив, що його "дістала Рашка" і ні він, ні його дочка Юлія, не збираються повертатися.

Сергій і Юлія Скрипалі

Його слова процитувала племінниця Вікторія Скрипаль, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Достала меня эта ваша Рашка, у нас все хорошо, все замечательно. Давай решать так: вы сами по себе, мы сами по себе. И почему ты решила, что Юля хочет вернуться в Россию?" – сказав колишній шпигун.

Як зазначила родичка, Скрипаль запитав, як здоров'я у матері. "Я ему сказала: второй день фекалии убираем. На что он сказал: "Здесь я тебе ничем помочь не могу". Пожелал здоровья, повторил, что у них все хорошо, они находятся в Великобритании, и что их перевозят с места на место", – каже Вікторія.

Про себе Скрипаль повідомив, що йому важко говорити, тому що в горлі стоїть стома.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...