Хіти тижня. Довелося застосувати зброю: Біля військового об'єкта на Арабатській стрілці стався неприємний інцидент

У суботу, 5 вересня, група громадян намагалася наблизитися до території військового об'єкта в Херсонській області. Військовим для попередження протиправних дій зловмисників довелося застосувати зброю. Про це йдеться в повідомленні Командування об'єднаних сил ЗС України на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Інцидент стався близько 17-ї години 5 вересня. Чергова зміна одного з підрозділів, який виконує бойові завдання у Херсонській області, здійснила кілька пострілів для попередження наближення окремої групи громадян України до території військового об’єкту, розташованого в районі Арабатської стрілки.

"Після застосування зброї на попередження зазначені громадяни припинили здійснення протиправних дій по відношенню до особового складу, що несе службу з оборони військового об’єкту", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав. На місці події працюють правоохоронні органи.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...