Хіти тижня. "Доверяю намного больше, чем рейтингам социологов": Україно-канадський політолог опублікував свіжий рейтинг букмекерів на вибори президента

За тиждень до виборів відомий політичний оглядач Олег Пономар представив свіжий огляд рейтингу передвиборної "гонки" провідні букмекерські контори. Ділки від азартного бізнесу віддають перевагу дійсному президенту України

Олег Пономар пояснив, чому довіряє букмекерам більше, ніж соціологам, зазначають Патріоти України.

"Я доверяю букмекерским рейтингам намного больше, чем рейтингам социологов. У букмекеров каждый процент рейтинга подтвержден собственными деньгами - делающих ставки и самой компании", - пояснив експерт.

За тиждень до виборів, згідно з рейтингом букмекерів, фаворитом є Порошенко. Коефіцієнт на його перемогу найнижчий - 1,9. Ставка (сума грошей) на перемогу цього кандидата в разі перемоги примножиться на коефіцієнт і цю суму людина, котра зробила ставку отримає на руки.

На друге місце піднявся Зеленський (він був третім два місяці тому, згідно з рейтингом). Коефіцієнт на його перемогу - 2,1. При ставці в 100 грн і перемозі Зеленського гравець отримає на руки 210 грн.

Тимошенко далеко відстала від першої пари. На думку компанії, вона має примарні шанси на вихід у другий тур. Коефіцієнт на перемогу «Леді Ю» - 5,25.

"То есть, 525 грн на ваши поставленные на нее 100 грн, если она победит. Большой риск и большая премия. В случае ее победы можно увеличить свою ставку в пять раз", - пояснив Паламар.

Решта кандидатів мають мінімальні шанси стати президентом.

У Гриценка коефіцієнт на перемогу - 20 (2 000 грн на ставку 100), Бойка - 40, Ляшка і Смешка - 100, Вілкула - 200 (20 000 грн виграш на руки, якщо сума ставки дорівнює 100 грн на перемогу Вілкула і він таки переможе ).

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

"У нас закінчились всі ракети": Зеленський пояснив, чому окупантам вдалося знищити Трипільську ТЕС

вівторок, 16 квітень 2024, 11:25

Ворогу вдалося повністю знищити Трипільську ТЕС, оскільки повністю закінчились ракети для її захисту, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю PBS, передають Патріоти України. "Трипільська ТЕС, а від неї залежить світло в Київському рег...