Хіти тижня. "Друга гібридна": Москва готує вторгнення в Грузію

Ватажки невизнаної "республіки" раптово звинуватили Грузію у "вторгненні".

У невизнаній Південній Осетії серйозне загострення конфлікту. Підконтрольні Москві бойовики стягують бронетехніку до лінії розмежування з неокупованою територією Грузії. Про ескалацію в Грузії розповів російський пропагандистський Telegram-канал "Холодна війна", передають Патріоти України.

"Південна Осетія на межі початку великомасштабних бойових дій", - повідомив ресурс. Ватажки невизнаної "республіки" раптово звинуватили Грузію у "вторгненні". "Напередодні на територію "Республіки" вторглися грузинські силовики і почали будівництво поліцейського блокпоста", - запевняє російський канал. У відповідь бойовики підігнали бронетехніку в даний район.

З погрозами, поки неофіційними, виступила і Росія. "Тим часом російські військові готуються втрутитися в конфлікт визнаної держави РПО з Грузією. Військова підтримка передбачає угоду про глибоку інтеграцію між РФ і РПО, укладену в 2015 році", - зазначає "Холодна війна". Ситуація сильно напружена. Сторони конфлікту намагаються вирішити ситуацію дипломатичним шляхом.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: