Хіти тижня. "Другою людиною України" Андрія Єрмака призначила Зеленському Росія, - екс-шпигун КДБ

"від джерел, які заслуговують на довіру"

Радник Володимира Зеленського щодо зовнішньої політики, глава Офісу президента України Андрій Єрмак нібито був призначений на посаду за участю Росії. Таку заяву в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону зробив колишній розвідник КДБ, однокурсник президента Росії Юрій Швець. Запис розмови було опубліковано на YouTube- каналі Гордона, зазначають Патріоти України.

"Коли тобі агресор призначає головного радника зі взаємин із Москвою, а потім і взагалі у всій зовнішній політиці України, я просто розводжу руками", – сказав Швець.

На запитання Гордона про причини таких висновків ексрозвідник відповів: "Росія поставила, наскільки я знаю, питання про те, що Єрмак – це єдина людина, з якою Кремль буде розмовляти про врегулювання".

"Ви твердо це знаєте?" – перепитав журналіст.

"Ну як... Ви знаєте, завжди є поле для сумнівів", – виправдався Швець.

Ексрозвідник додав, що чув цю інформацію "від джерел, які заслуговують на довіру".

"У мене є підстави так вважати. Інакше поява Єрмака там взагалі незрозуміла", – сказав він.


Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...