Хіти тижня. Другий номер "Голосу" розповіла, кого вони готові делегувати в прем'єри (відео)

"Голос" уже підготував свій проєкт коаліційної угоди, який будуть пропонувати підписати потенційним партнерам.

Юлія Клименко. Фото: Українська правда.

Голова партії "Голос", другий номер у її виборчому списку Юлія Клименко заявила, що політсила готова делегувати Святослава Вакарчука на посаду прем'єр-міністра України. Про це вона розповіла в коментарі у штабі партії, передають Патріоти України.

"У нас є кандидати і на прем'єра, і на міністерство, але спочатку потрібна коаліційна угода, а під ці завдання потрібно шукати людей, а не навпаки. Ми готові делегувати Святослава Вакарчука на прем'єрство, якщо в цьому буде потреба. Також у нас є сильні люди, які готові працювати міністрами в уряді, в державних підприємствах", - сказала Клименко.

Вона також повідомила, що "Голос" уже підготував свій проєкт коаліційної угоди, який будуть пропонувати підписати потенційним партнерам. Поки що партія готова співпрацювати зі "Слугою народу". Що ж стосується союзу з "Батьківщиною" Юлії Тимошенко, однозначної готовності немає. Клименко також заявила, що готова повернутися у виконавчу владу "з економічного профілю".

Джерело: LB.ua

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...