Хіти тижня. Дуля з маком "голубам" ПАРЕ: Москва висунула цинічну умову звільнення військовополонених моряків України

Поки продажні топ-політики Європи, для котрих "бізнес ас южуал" важить набагато більше, ніж цінності свободи та демократії, заграють з Четвертим рейхом, новітній фюрер прогнозовано слідує своїм шляхом.

Павло Клімкін. Фото: inforesist.org.

Росія відмовляється виконувати рішення Міжнародного трибуналу з морського права і висуває неприйнятна умова для звільнення українських військовополонених моряків. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє МЗС України, передають Патріоти України.

Відомо, що вчора зовнішньополітичне відомство країни-агресора надіслало ноту, в якій запропонувало надати письмові гарантії продовження кримінального переслідування українських громадян за російським законодавством.

«Вважаємо цю пропозицію Росії неприйнятною і такою, що загострює суперечку між Україною і Росією з приводу імунітетів військових кораблів», – йдеться в заяві.

Про даний факт Україна вже повідомила в трибунал. У свою чергу міністр закордонних справ України Павло Клімкін на своїй сторінці в Facebook заявив, що таким чином РФ намагається примусити країну визнати судове переслідування військовополонених і побічно погодитися з окупацією Криму. “Так не буде”, – написав він. Відомство в черговий раз зажадало негайно повідомити про час і місце визволення 24 моряків і повернення кораблів.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...