Хіти тижня. "Думали, що дно, це коли закон про омріяний Росією постійний особливий статус Донбасу буде винесений на референдум? Ні, це не дно", - політолог про заяву "Слуги народу"

Голова Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко, котрий пропонував вислати інструкторів НАТО з України задля відновлення довіри з державою агресором, зробив нову гучну заяву стосовно російсько-українського замирення, зазначають Патріоти України. Це викликало справжню бурю у політичному і громадському середовищі. Свою лепту вніс і і відомий політолог Сергій Таран.

"Ми думали, що дно, це коли закон про омріяний Росією ПОСТІЙНИЙ особливий статус Донбасу буде винесений на референдум? Ні, це не дно. Цей закон на референдум не винесуть. Його просто погоджуватимуть з Росією напряму. Голова парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва від "Слуги" Б.Яременко так і сказав – перед тим, як винести у парламент цей закон мають обов’язково погодити з Росією, і це має бути “узгоджена позиція”, написав Таран у соцмережі.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...