Хіти тижня. Дурість чи свідома провокація? Російський військовий корабель ледь не таранив есмінець США в Аравійському морі (відео)

Під час інциденту командування американського корабля знаходилося в контакті з російським судном і просило про зміну курсу руху.

В Аравійському морі розвідувальний корабель ВМФ РФ здійснив агресивне зближення з есмінцем ВМС США і ледь не зіткнувся із ним, передають Патріоти України.

Під час інциденту в Аравійському морі командування американського корабля знаходилося в контакті з російським судном і просило про зміну курсу руху. «Прозвучали п'ять коротких сигналів, міжнародний морський сигнал про небезпеку зіткнення, і просили російський корабель змінити курс згідно з міжнародними правилами», - заявив прес-секретар 5-го флоту Джошуа Фрей.

У ВМС США стверджують, що російський військовий корабель спочатку відмовився, проте потім все ж змінив курс. «Поки російський корабель вживав заходів, початкова затримка з дотримання міжнародних правил під час здійснення агресивного підходу збільшувала ризик зіткнення», - зазначили в ВМС.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...