Хіти тижня. Дуже невдалий вибір: Генерал розвідки дав Зеленському важливу пораду

Міноборони України потрібні фахівці високого класу, які відразу включаться в роботу.

Микола Маломуж. Фото: Антикор.

Новому президенту України Володимиру Зеленському необхідно призначити на керівні посади в усі військові відомства лише професійних людей, оскільки часу на розкачку немає. Таку думку висловив екс-глава Служби зовнішньої розвідки, генерал армії України Микола Маломуж, коментуючи інформацію про те, що міністром оборони може стати Анатолій Гриценко, передають Патріоти України.

Що стосується військових кадрових призначень Петра Порошенка за останній тиждень, то за словами генерала, без п'яти хвилин колишній президент вчинив дуже некоректно. "У новій команді президента повинні бути професіонали. Команда Анатолія Гриценка і в мирний часом не відпрацьовувала як слід. Його концепція не передбачала створення ефективного захисту на Сході, формування ефективних збройних сил з новітньою технікою і зброєю. Безумовно, цей формат не був ворожим, але він не був націлений на швидкі реформи.

Зараз потрібно індивідуально підійти до кожного військового керівника, з огляду на його стратегічне бачення, практичні кроки, які вже були ним зроблені, а також плани на майбутнє. Ця людина не повинна півроку або рік знайомитися з Міноборони. Потрібен фахівець високого класу, який відразу включиться в роботу, а не буде вникати і скаржитися на незадовільну роботу своїх попередників, або на те, що у нього мало ресурсів", - зазначив Маломуж.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...