Хіти тижня. "Дуже цікава статистика": Зеленський доручив силовикам взятися за одного з олігархів

Правоохоронці повинні перевірити бізнес олігарха Юрія Косюка.

Про це заявив президент Володимир Зеленський на національній раді з питань антикорупційної політики у четвер, передають Патріоти України.

"Корупція у бюджетній сфері. Протягом 17-18 років на одному з найбільших, ви в принципі цю всю статистику знаєте, агрохолдингів України "Миронівському хлібопродукті" із державного бюджету виділено майже 2,5 мільярди гривень... дотації. Ну так це називається.

Насправді, він (агрохолдинг. - ред.) не потребує державної підтримки, бо має надприбутки. І ви це знаєте. Щорічно виплачувалися величезні дивіденди своїм акціонерам.

До речі, я хотів би звернутися до наших правоохоронних органів, антикорупційних органів. А давайте перевіримо, якщо ми можемо, суму цієї бюджетної допомоги і суму дивідендів. І порівняємо. А може однакові цифри отримаємо. Дуже цікава статистика", - заявив глава держави.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...