Хіти тижня. "Дуже цікаво, звідки в нього дані": Генерал розвідки закликав СБУ зайнятися Сивохою

На думку Василя Богдана, Сергій Сивохо занадто довго знаходився на території РФ.

Сергій Сивохо. Фото: Новинарня.

Ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан впевнений, що заявою радника секретаря РНБО Сергія Сивохи про соцопитування на окупованих територіях Донбасу повинна зацікавитися Служба безпеки України, передають Патріоти України.

"Це питання до СБУ – у який спосіб Сивохо проводив такі соцдослідження. Можливо, цю інформацію їм підкинули російські спецслужби. Цього я не виключаю", – заявив він у коментарі ЗМІ.

У цьому контексті генерал зауважив: "Сам пан Сивохо довгий час перебував у Російській Федерації, а коли повернувся в Україну, почав співати фактично за партитурою Кремля – про те, що це громадянський конфлікт і так далі".

Коментуючи твердження Сивохи про те, що нібито соцопитування показало готовність жителів окупованих територій в своїй більшості голосувати за представників партії "Слуга народу", Богдан нагадав: "Але вибачте, наша держава складається не тільки зі "Слуги народу", у нас є різні політичні партії".

Нагадаємо, в інтерв'ю виданню "Лівий берег" Сивохо заявив про соцопитування, нібито проведені на окупованих територіях Донбасу. Водночас він не навів точних цифр опитування, а також відмовився відповідати на запитання, як саме воно було проведено.

Джерело: Обозреватель

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...