Хіти тижня. Двозначно вийшло: Путін оскандалився через дивний комплімент дружині Макрона

У соцмережах "ввічливість" російського президента не оцінили.

Президент Російської Федерації Володимир Путін в ході офіційного візиту до Франції вирішив відзначитися і зробити незвичний комплімент дружині глави французької держави Еммануеля Макрона Бріджит, передають Патріоти України.

Путін похвалив Бріджит за її "шикарний колір обличчя", що є досить-таки незвичним компліментом. Відповідне відео їх зустрічі, яка відбулася в Марселі вчора, 19 серпня, поширили в Інтернеті. Як повідомляється, Макрон сказав, що його дружина залишить лідерів країн, поки вони попрацюють. Путін, подивившись на першу леді Франції, зазначив: "У вас такий колір обличчя шикарний!" Потім президент Росії вручив їй букет квітів.

У свою чергу, користувачі не оцінили комплімент Путіна. "Хитрий лис! Ублажаючи стареньку, тональний крем не береться до уваги", "Джентльмен ніколи не забуде нагадати жінці про її похилий вік", - написали в коментарях.


Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...