Хіти тижня. "Директор парламенту": Виключена зі "слуг" нардепка розповіла, як Богдан топтав гідність членів президентської фракції у Верховній Раді

Виключена із фракції "Слуга народу" нардепка Анна Скороход вважає, що викликати депутатів на "килим", чим займався колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан, не нормально. Про це депутатка розповіла в програмі "Рандеву" з Яніною Соколовою, зазначають Патріоти України.

"Я сподіваюсь, що при ньому (при Єрмаку – ред.) не буде такого тиску і такого "безпрєдєла", який був при Богдані.

Я не вважаю нормальним, щоб депутатів викликали "на килим" і розповідали, що вони не так голосують або як вони мають голосувати", - зазначила Скороход.

Окрім того, додала депутатка, Богдан чинив особистий тиск на неї та її родину. З якою метою він це робив вона не розуміє.

До нового очільника ОПУ Єрмака Скороход ставиться більш прихильно. Хоча і стверджує, що не може "нічого сказати поганого чи хорошого, бо ми всі бачимо, що він вів політику зовнішню зі сторони президента".

Саме чинний керівник Офісу проводив співбесіду із Скороход перед тим, як вона стала кандидатом від "Слуги народу" на парламентських виборах.


Зеленський заявив, що Україна зможе вступити до НАТО тільки після перемоги у війні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:57

Україна стане членом Північноатлантичного альянсу після перемоги у війні з Російською Федерацією. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на президента Володимира Зеленського під час зустрічі з офіцерами, які проходять курси професійної військової...

Особлива ставка: Сі Цзіньпін збирається вбити клин між Європою і США, - Bloomberg

вівторок, 30 квітень 2024, 15:58

Як пише Bloomberg, візит президента Китаю Сі Цзіньпіна до Франції, Сербії та Угорщини має показати, що Пекін може запропонувати ЄС набагато більше, ніж Сполучені Штати Америки, передають Патріоти України. У Міністерстві закордонних справ КНР повідомили...