Хіти тижня. Дивись, Москво! У Чорному морі вишикувалась ескадра військових кораблів України та НАТО

З'явилося видовищні кадри тренувань спільної ескадри військових кораблів-учасників міжнародних навчань Сі Бриз-2019 (Sea Breeze-2019). Відеоролик з навчань оприлюднила Телерадіостудія Бриз МО України, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що під час другої практичної фази навчань Сі Бриз - 2019 в морі вишикувалась ескадра військових кораблів-учасників маневрів та провела тренування типу ФОТЕКС . До масштабних тренувань у морі, окрім кораблів, також була залучена авіація ВМС ЗС України та ВМС США.

Нагадаємо, цього року у міжнародних командно-штабних навчаннях Sea Breeze-2019 беруть участь майже 3 тисячі військових із 19 країн. 900 військових представляють Україну. В тренуваннях залучено близько 30 кораблів та 30 літаків. Навчання проходять з 1 по 12 липня ц.р. на півдні України у чотири етапи. Основні зусилля під час тренувань спрямовуються на відпрацювання контролю та захисту морських комунікацій, а також важливої берегової інфраструктури.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...