Хіти тижня. "Его называли спонсором Тимошенко": Лещенко показав леді Ю у дуже цікавій компанії (фото)

Колишній український депутат і журналіст Сергій Лещенко нагадав про зв'язок між Юлією Тимошенко і Олександром Онищенком, про який Юлія Володимирівна вважає за краще не згадувати.

У своєму телеграм-каналі Сергій Лещенко звернув увагу, що Онищенко несподівано привітав Тимошенко з днем народження і зробив це публічно, передають Патріоти України.

На це звернув увагу Лещенко і заявив, що історія відносин Юлії Тимошенко і Олександра Онищенка так і "залишилася нерозказаною". Він зазначив, що Онищенко називали спонсором Тимошенко, однак вона намагалася все заперечувати. Незважаючи на це Тимошенко включала в список брата коханої Онищенка і призначала міністра на його прохання.

Більш того, кримінальну справу проти Онищенка Тимошенко називала переділом бізнесу, намагаючись захищати олігарха. "Його називали спонсором Тимошенко, вона все заперечувала, але потім включала в список брата коханої Онищенка і призначала міністра на його прохання. Уже мало хто пам'ятає, що Юлія Тимошенко називала кримінальну справу НАБУ проти Онищенка ...переділом бізнесу. А вчора Олександр Онищенко привітав Юлію Тимошенко з днем народження. Сподіваюся, скоро буде привід побачитися на батьківщині - Онищенко взяв зобов'язання повернутися в Україну до кінця року. Про це - в іншому пості", - написав Лещенко.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...