Хіти тижня. Екс-бойовик "ДНР" розповів, як у катівнях терористів замордували співробітника СБУ (фото, відео)

Співробітник СБУ Новіков Сергій Васильович не помер від зупинки серця, як було зазначено в «офіційних» документах, а був жорстоко вбитий під час допиту в так званому «МГБ ДНР».

У катівнях «МГБ ДНР» нібито був забитий до смерті співробітник СБУ, який працював на членів НВФ. Про це розповів екс-найманець угруповання «ДНР» Олександр Агафонов «Лис», передають Патріоти України з посиланням на DonPress.

«Данного человека задержали после того, как он выехал из Мариуполя и пересек КПП „ДНР“. Он был арестован и завезен в Донецк, там его допрашивали сотрудники „МГБ“. После этого его отвезли в Макеевку, в другое здание „МГБ“, где его допрашивали личные „собачки“ товарища Сепашвили [Георгий Сепашвили, замминистра „МГБ ДНР“, — ред]. И додопрашивались до такой степени, что каким-то чудом его убили», — повідомив Агафонов.

Після цього тіло Новикова привезли до одного з кафе Макіївки і залишили на лавочці, для інсценування природної смерті.
«Данный человек [Новиков] передавал неоднократно очень стоящую информацию для наших „спецслужб“…но также он очень много знал о некоторых людях, которые сейчас находятся в верхушке определенных „спецслужб“ в Донецке и не только. Это очень не нужно было Сепашвили и его коллегам», — розповів «Лис».
Згідно з даними «миротворця», автор відео Агафонов Олександр «Лис» є громадянином РФ. Приєднався до угруповання «ДНР» в 2014 році. У 2015 році інсценував власну смерть і втік в РФ. Розшукується в Росії за крадіжку 120 000 рублів з благодійного фонду.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...